Notificare pentru părinţi şi adulţi responsabili

Owlient depune eforturi pentru a controla conţinutul şi mesajele distribuite prin jocul Howrse. Echipa noastră de profesionişti pentru asistenţă clienţi şi moderatorii voluntari monitorizează în orice moment spaţiile comunităţii. Filtrele tehnice sunt create numai pentru a elimina conţinutul necorespunzător.

Cu toate acestea, este de datoria părinților și a adulților responsabili să însoțească și să supravegheze copiii atunci când aceștia navighează pe internet pentru a:

  • A reduce riscul de expunere la conţinut ilegal sau cu potenţial jignitor.
  • Pentru a evita furnizarea informaţiilor de către jucătorii minori altor persoane prin care ar permite identificarea, localizarea sau contactarea directă a acestora (nume, adresă, număr de telefon, adresă de email etc.).

Vă invităm pe dvs. şi pe copii dvs. să vizitaţi paginile de internet care explică regulile şi riscurile asociate cu utilizarea internetului de către copii, pentru a evita plăţile neautorizate (pentru cumpărarea „permiselor”) prin metodele de plată puse la dispoziţie.

În această privinţă, Owlient recomandă, de asemenea, ca părinţii să utilizeze programe de monitorizare.

Mai mult, părinţii pot anula în orice moment contul copiilor.

Pentru acest lucru, trebuie să:

Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că acţiunea nu este reversibilă.

Dacă vă confruntaţi cu probleme în acest proces, vă rugăm să ne trimiteţi o solicitare folosind formularul de contact, specificând numele şi prenumele, adresa, calitatea (părinte sau tutore ori reprezentant legal), precum şi informaţiile necesare pentru identificarea contului copilului dvs.

emmaadvice