Manualul crescătorului

Codul de conduită

Pentru a ne asigura că toţi jucătorii Howrse se bucură de o experienţă de joc sigură, distractivă şi echitabilă, este important să conştientizaţi conţinutul şi comportamentele interzise, precum şi sancţiunile care vă pot fi impuse.

Pe Howrse, nu sunt permise următoarele conţinuturi şi comportamente:

Limbaj şi imagini neadecvate

Limbaj şi imagini de natură sexuală, violentă, rasistă, ofensatoare sau ameninţătoare sau care incită la violenţă şi ură. Partajarea de linkuri spre site-uri web care conţin astfel de imagini sau limbaj.

Trişatul

Traficul de permise, Equus, cai, obiecte sau conturi. Organizarea escrocheriilor, abuzul de încredere, furtul de conturi, solicitarea parolelor altor utilizatori. Anularea achiziţiilor de permise după ce acestea au fost deja utilizate şi tentativa de fraudă. Crearea conturilor multiple pe aceeaşi versiune a jocului. Exploatarea oricărui aspect al jocului Howrse, profitând de erori şi defecţiuni.

Comportamentul pe canalele de comunicare

Utilizarea altei limbi decât limba jocului sau utilizarea unui limbaj de SMS. Diseminarea oricărui conţinut de natură sexuală, politică sau defăimătoare sau care poate ofensa în orice mod alte persoane. Acelaşi lucru este valabil şi pentru conţinutul care promovează sau încurajează activitatea ilegală. Conţinutul care ar putea fi considerat spam, supraîncărcător, în afara subiectului, reclamele sau anunţurile (inclusiv pentru vânzări de cai sau monte). Ameninţarea cu raportarea sau pedepsirea unei persoane sau încercările de a lua locul moderatorilor.

Încălcarea drepturilor de autor

Furtul creaţiilor, imaginilor sau ilustraţiilor care nu aparţin domeniului public.