Manualul crescătorului

Vânzările de cai

Caii pot fi vânduți și achiziționați între jucători la schimb cu Equus și Permise.

După fiecare vânzare, 10% din suma finală va fi folosită pentru a umple Pușculiță.

De exemplu, dacă vindeţi un cal pentru 5.000 equus, 4.500 equus vor fi depuși în contul dvs., și 500 equus vor fi depuși în Pușculiță.

Atunci când Pușculița este plină, veţi putea debloca oferte temporare speciale.

Din momentul în care scoateţi calul la vânzare, nu îl mai puteţi îngriji. Acesta intră în pauză şi nu mai îmbătrâneşte. Va începe din nou să îmbătrânească după ce este cumpărat. Ţineţi minte că acesta nu va mai îmbătrâni după ce este scos la vânzare, chiar dacă vânzătorul a avut grijă de el în ziua respectivă.

Nu puteţi cumpăra înapoi un cal pe care l-aţi vândut, în primele 10 zile după vânzare.

Licitaţii

Atunci când vindeți un cal la o licitație, puteți stabili un preț de începere. Cumpărătorii potențiali vor licita pe acest preț. În ultimele 30 secunde, de fiecare dată când un jucător licitează, timpul rămas înainte ca vânzarea să se încheie este resetat la 30 secunde. Calul va fi transferat jucătorului care a plasat oferta cea mai mare la finalul vânzării.

În timpul licitației, banii sunt luați de la cel mai bun ofertant, în timp ce jucătorii care au licitat primii vor primi o rambursare. Dacă nimeni nu face nicio ofertă până la 48 ore, calul va rămâne la vânzător.

Licitaţiile pot fi anulate dacă nu a licitat nimeni.

Jucătorii cu Cont Pegas pot iniţia licitaţii pentru permise.

Vânzări directe

Vânzările directe vă permit să vă vindeţi caii mai rapid comparativ cu licitațiile. Alegeţi direct prețul de vânzare pentru calul dvs., iar acesta poate fi achiziționat în orice moment.

Puteţi anula o vânzare directă înainte ca aceasta să se încheie dacă nimeni nu a cumpărat calul. Calul respectiv va reveni automat la ferma dumneavoastră la 30 zile de la începutul vânzării.

Primiţi acces atunci când finalizaţi obiectivele crescătorului începător.

Vânzări rezervate

Este, de asemenea, posibil, să rezervaţi vânzarea către un anumit crescător. În cazul în care alegeţi această opţiune, numai jucătorul ales poate să cumpere calul.

Primiţi acces atunci când finalizaţi obiectivele crescătorului începător.

Sanctuarul

Acesta este un refugiu pentru cai. Caii şi poneii de aici se bucură de zile frumoase, departe de agitaţia competiţiilor.Puteţi vinde:

  • caii dvs. pentru 500 equus
  • unicornii şi caii dvs. care nu sunt unicorni, născuţi din doi părinţi unicorni pentru 2.000 equus

Vânzarea unui cal în acest sanctuar nu este acelaşi lucru cu vânzarea calului către un jucător. După ce vânzarea se finalizează, nu mai puteţi răscumpăra calul şi preţul de vânzare este fix.