Manualul crescătorului

Reproducerea

Fermele de reproducere

Fermele de reproducere vă permit să regrupaţi caii care vă aparţin, indiferent de cine sunt crescătorii acestora.

Primiţi acces atunci când finalizaţi obiectivele crescătorului începător.

Puteţi înregistra o fermă de reproducere suplimentară pentru fiecare 60 zile de vechime, până la maxim 5 ferme de reproducere.

Dacă vă abonaţi la un cont Pegas, puteţi înregistra până la 50 de ferme. În plus, puteţi regrupa toate aceste ferme în 5 categorii, fiecare cu propria culoare, pentru a le găsi mai uşor.

Afixe

Fermele îşi pot face un renume şi îşi pot construi reputaţia pe baza cailor produşi. Puteţi înregistra un afix şi îl puteţi adăuga la numele cailor produşi. Acest afix nu poate fi înlăturat de viitorii proprietari ai cailor produşi la ferma dumneavoastră. Nu îl puteţi adăuga la numele cailor care nu s-au născut la ferma dumneavoastră.

Primiţi acces atunci când finalizaţi obiectivele crescătorului începător.

Puteţi crea un afix suplimentar o dată la fiecare 30 zile de vechime. De asemenea, veţi primi şi mai multe afixe dacă vă abonaţi la un cont Pegas.

Puteţi avea mai multe afixe şi le puteţi oferi în baza raselor pe care le utilizaţi, de exemplu, sau pentru a diferenţia descendenţele din cadrul unei anumite ferme de reproducere concentrate pe o rasă sau alta.

Rase şi steaua de origine nobilă

Există multe rase diferite pe Howrse, atât pentru cai, cât şi pentru ponei. Puteţi separa caii pur-sânge de cei de rasă mixtă, prin intermediul filei Genetică de pe fişa cailor. În plus, caii pur-sânge au o stea albastră pe paginile referitoare la vânzări şi monte.

Restricţii pentru reproducere

În timp ce vă îngrijiţi caii, puteţi găsi puncte de îmbătrânire sau bonusuri (bici, tub de unsoare etc.) şi veți câştiga Equus (de exemplu, prin misiuni sau competiţii). Totuși, după ce trezești peste 1000 de cai într-o zi, aceste bonusuri sunt dezactivate Acestea vor fi reactivate în ziua următoare.