Manualul crescătorului

Găzduirea calului dvs.

După înțărcare, găzduiți rapid calul dvs. într-un centru de echitație, pentru a putea să îl puneți la somn.

Pentru acest lucru, utilizaţi legătura situată în partea din dreapta sus a paginii pentru a alege un centru de echitaţie. Puteţi alege un centru de echitaţie în funcţie de preţ sau prestigiu. De asemenea, puteţi căuta un centru de echitaţie al unui jucător anume furnizând identificatorul jucătorului.

După ce aţi ales un centru de echitaţie, trebuie să alegeţi durata şederii şi apoi să confirmaţi. Desigur, nu toţi caii trebuie cazaţi în acelaşi centru de echitaţie. Mai mult, puteţi schimba centrul atunci când doriţi.

Puteţi prelungi găzduirea folosind butonul de lângă data finală de pe pagina calului dvs. Managerul centrului de echitaţie va decide dacă acceptă sau respinge solicitarea dvs. De asemenea, puteţi solicita managerului să vă rezerve o boxă din această locaţie.

Alegerea unui centru

Centrul de echitaţie ales are influenţă asupra următoarelor:

  • boxă mare: cu cât este mai mare boxa, cu atât mai mare va fi morala calului adăpostit în ea, atunci când acesta se trezeşte
  • calitatea aşternutului utilizat: iepele vor pierde mai puţină energie atunci când fată dacă aşternutul acestora este de calitate superioară
  • Banii pe care îi câştigaţi din misiunile pe care le finalizează calul dvs.: preţul este calculat automat în funcţie de prestigiul calului adăpostit. (preţul afişat pe pagina centrului reprezintă valoarea primită de proprietarul calului care efectuează misiunea)
  • prestigiu pajişte: cu cât este mai mare prestigiul pajiştii, cu atât mai mult nutreţ va putea calul dvs. să mănânce gratuit atunci când paşte
  • dacă este disponibilă mâncarea, precum nutreţ, ovăz, morcovi şi terciuri: puteţi oferi oricare dintre acestea cailor dvs. fără a fi nevoie să le luaţi din inventar.
  • prezenţa echipamentelor care permit cailor adăpostiţi să beneficieze gratuit de acestea dacă au specializarea corespunzătoare
  • Locaţia Centrului de echitație: abilităţile cresc de două ori mai repede în timpul plimbărilor dacă locaţia Centrului de echitaţie corespunde tipului de plimbări pe care le face calul dvs.

Cazuri de cumpărare sau de evacuare a cailor

Nu uitaţi să verificaţi pagina de profil a centrului la care doriţi să vă găzduiţi calul pentru a evita orice surprize, deoarece nu veţi putea să anulaţi şederea calului dvs. acolo. Calul va sta acolo pentru numărul de zile pentru care aţi plătit. Există o singură excepţie: atunci când jucătorii cumpără un cal a cărui găzduire a fost deja rezervată, aceştia o pot anula în decursul a 7 zile de la achiziţie.

În cazul în care calul dvs. este evacuat din boxa în care era găzduit din cauză că boxa a devenit prea uzată sau că centrul de echitaţie a fost şters:

  • sunteţi rambursaţi cu suma rămasă pentru găzduire
  • sau, dacă rambursarea nu este posibilă, calul dvs. va fi transferat într-o boxă de aceeaşi calitate din centrul de echitaţie al lui Ow pentru restul şederii acestuia. Dacă doriţi, puteţi anula găzduirea calului dvs. în decursul a 7 zile de la transfer.

Anularea găzduirii unui cal nu vă conferă dreptul de a fi rambursat.