Manualul centrului de echitaţie

Prestigiul centrului

Prestigiul centrului dvs. de echitaţie este o clasificare care îi denotă calitatea. Cu cât este mai mare prestigiul, cu atât mai mare va fi renumele centrului dvs. şi cu atât mai mult va atrage cai adăpostiţi. Asiguraţi-vă că verificaţi în mod regulat prestigiul centrului dvs., pentru a avansa în clasamente.

Acesta depinde de mulţi factori, împărţiţi pe cinci secţiuni principale.

Confortul centrului de echitaţie

Confortul centrului dvs. de echitaţie corespunde calităţii boxelor şi serviciilor pe care la puneţi la dispoziţia cailor dvs. adăpostiţi. Astfel, acesta este alcătuit din:

  • dimensiunea boxelor dvs.
  • calitatea aşternutului
  • prezenţa unui duş în boxe
  • disponibilitatea alimentelor pentru caii adăpostiţi (nutreţ, ovăz, morcov şi terci)
  • disponibilitatea echipamentelor pentru caii adăpostiţi şi calitatea acelor echipamente (valtrap, şa, căpăstru, capişon, bandaj)

Prestigiul pajiştilor

Pajiştile pe care le oferiţi cailor adăpostiţi pentru păscut trebuie să fie fertile şi suficiente ca număr.

Capacitatea centrului de echitaţie

Cu cât este mai mare centrul de echitaţie, şi cu cât găzduieşte mai mulţi cai, cu atât mai mare va fi prestigiul acestuia. Situaţia ideală este să aveţi 100 boxe (boxele suplimentare nu cresc prestigiul) şi să aveţi un grad de ocupare cel puţin 50%.

Abilităţile cailor adăpostiţi

Desigur, caii pe care îi cazaţi au un impact şi asupra prestigiului centrului dvs. de echitaţie. Cea mai bună abilitate a fiecărui cal este luată în considerare, cu excepţia cailor speciali.

Competiţii

Cele cinci competiţii pe care le poate organiza centrul dvs. au un impact asupra prestigiului total al centrului dvs. Asiguraţi-vă că verificaţi prestigiul oferit de fiecare dintre acestea.