Manualul centrului de echitaţie

Competiţia

Puteţi organiza competiţii în centrul dvs. de echitaţie. Atunci când la competiţiile dvs. participă cei mai buni cai de pe Howrse, prestigiul centrului dvs. creşte!

Puteţi seta parametri diferiţi pentru a determina ce cai vor avea acces la competiţia dvs.

Fiecare competiţie necesită 5 participanţi. Acestea vor începe automat la câteva minute după data de încheiere a înregistrărilor. Înregistrările se deschid din nou între 1 oră şi 24 de ore după ultima ediţie, în funcţie de tipul de competiţie. Cât timp nu există cai înregistraţi, puteţi modifica nivelul minim sau cursul competiţiei pe pagina competiţiilor din meniul Centrul de echitaţie. În cazul în care competiţia nu a avut loc în cinci zile de la înregistrarea unui participant, o veţi putea modifica din nou.

Competiţii de Călărie Englezească

În cazul în care centrul de echitaţie se specializează în Călărie Englezească, puteţi organiza:

 • curse de viteză (trap sau galop)
 • competiţii cross-country
 • competiţii de sărituri
 • competiţii de dresaj

Atunci când organizaţi competiţii de teren, de sărituri şi de dresaj, înainte de înscrierea cailor, dificultatea traseelor pe care le construiţi trebuie să respecte nivelul minim de rezistenţă pentru competiţiile de teren, sărituri pentru competiţiile de sărituri şi dresaj pentru competiţiile de dresaj.

Când vă creaţi centrul de echitaţie, primiţi o mică pistă de curse pe care o puteţi utiliza pentru a programa o cursă de viteză pe zi. Ulterior puteţi achiziţiona încă una de pe pagina competiţiilor. Fiecare centru de echitaţie poate avea până la 2 piste de cursă. Pentru a câştiga un prestigiu optim, trebuie să organizaţi 2 curse şi, deci, trebuie să aveţi 2 piste de curse.

Competiţii de călărie tip western

În cazul în care centrul de echitaţie se specializează în călărie tip western, puteţi organiza:

 • competiţii de viteză printre butoaie
 • competiţii de separare a vitelor
 • competiţii de curse cu obstacole
 • competiţii de divertisment western

Atunci când organizaţi competiţii de dresaj tip western sau de obstacole, înainte de înscrierea cailor, dificultatea traseelor pe care le construiţi trebuie să respecte nivelul minim de galop pentru competiţiile de dresaj western şi nivelul minim de dresaj pentru competiţiile de obstacole.

Organizarea unei competiţii de separare a vitelor necesită viţei atunci când creaţi sau editaţi competiţia. Când creaţi o competiţie, primiţi primul viţel gratuit. Numărul de viţei determină cerinţa minimă de rezistenţă de care au nevoie caii care se înscriu.

Competiţii pentru caii de nivel inferior

Puteţi face rezervări pentru competiţiile deschise pentru caii de nivel inferior. Competiţiile dvs. vor obţine mai mult prestigiu decât cele de acelaşi nivel şi care sunt deschise pentru toţi caii, şi veţi câştiga 500 Equus de fiecare dată când au loc competiţiile dvs. pentru caii de nivel inferior.

Caii de nivel inferior sunt caii care:

 • au mai puțin de 20 câștiguri
 • nu au abilități peste 2280
 • nu au nicio abilitate cu un potenţial genetic de peste 3210

Această valoare este recalculată în fiecare noapte.