Manualul centrului de echitaţie

Misiunile

Centrul dvs. de echitaţie poate organiza misiuni. Crescătorii cailor pe care îi găzduiţi decid dacă ar trebui să organizaţi sau nu o misiune în centrul dvs. Acesta este un mod prin care aceştia pot câştiga o anumită sumă de Equus, cât şi de a câştiga puncte de abilităţi pentru calul lor. Această sumă nu va fi luată de la dvs., nu veţi avea nimic de plătit.

Recompensele misiunilor depind de prestigiul cailor adăpostiţi în centrul dvs. de echitaţie. Totuşi, numărul de misiuni pe care centrul dvs. de echitaţie îl poate oferi în fiecare zi este nelimitat. Numai caii normali se iau în considerare pentru calcul.

De asemenea, oricând unul dintre caii dvs. finalizează o misiune, veţi primi o anumită valoare de Equus sau resurse, în funcţie de cea mai bună abilitate a calului respectiv. Dvs. decideţi porţiunea de misiuni care oferă Equus (lecţie) sau resurse din secţiunea de gestionare a centrului dvs. de echitaţie. Tipul de resursă obţinut depinde de locaţia centrului dvs. de echitaţie:

  • Pădure: lemn
  • Munţi: fier
  • Plajă: nisip

Reţineţi că stocul de resurse limitează cantitatea de resurse pe care o puteţi obţine din misiuni. Acest stoc se reaprovizionează zilnic, în funcție de prestigiul centrului dvs. de echitație și nu poate depăși 2000 de unități.

Atunci când unul din caii dvs. adăpostiţi finalizează o misiune care vă oferă resurse ca răsplată, aceasta se dublează dacă s-a folosit un cal de tracţiune.