Manualul centrului de echitaţie

Caii găzduiţi

Costul adăpostirii

Centrul dvs. de echitaţie poate primi cai găzduiţi. Puteţi alege costul de găzduire pe cal pe noapte prin secţiunea de gestionare a centrului dvs. Acest cost trebuie să fie cuprins între 20 equus şi 200 equus. Totuşi, atunci când vă găzduiţi proprii cai în centrul dvs., nu plătiţi nimic iar centrul dvs. nu primeşte nimic.

Cerinţe abilităţi minime

Puteţi stabili o cerinţă minimă de abilităţi pentru caii găzduiţi la centrul dvs. Acest lucru se face prin secţiunea de gestionare a centrului dvs. de echitaţie. Numai caii cu acest set minim de abilităţi se pot înregistra în centrul dvs. Totuşi, reţineţi că acest lucru se aplică şi pentru crescătorii pentru care aţi rezervat o boxă. În cazul în care calul acestora nu îndeplineşte cerinţa minimă pe care aţi stabilit-o, aceştia nu vor putea să îşi înregistreze calul la centrul dvs.

Expirarea cazării

După ce a expirat perioada de cazare, caii adăpostiţi părăsesc centrul de echitaţie imediat după actualizarea zilnică a site-ului web, la 00:00.

Prelungirea şederii

Vizitaţi în mod regulat secţiunea dvs. de gestionare pentru noutăţi. Veţi găsi solicitări de extensii pentru găzduire de la crescătorii dvs. care au un cal găzduit la centrul dvs., şi veţi putea să acceptaţi sau să refuzaţi aceste solicitări.

Influenţa cailor adăpostiţi asupra centrului

Desigur, caii pe care îi găzduiţi vor avea un impact asupra centrului dvs., în funcţie de numărul lor şi de cele mai buni abilităţi ale lor.