Manualul centrului de echitaţie

Cazarea cailor dvs.

Puteţi adăposti un singur cal în fiecare boxă. Numărul de boxe pe care le puteţi achiziţiona din magazin este determinat de vechimea dvs. în Howrse, mai specific, puteţi achiziţiona o boxă pentru fiecare două zile de vechime. Totuşi, dacă le construiţi în atelierele dvs., puteţi obţine cât de multe boxe doriţi.

Boxele sunt de diferite tipuri şi au dimensiuni diferite. Boxele mai mari sunt mai confortabile pentru cai, astfel că aceştia se vor trezi cu un nivel ridicat de moral.

Calitatea boxei este, de asemenea, un element cheie pentru prestigiul centrului dvs. de echitaţie.

Aşternut

Aveţi nevoie de aşternut în boxe pentru a găzdui un cal sau un ponei. Mergeţi la magazinul centrului de echitaţie pentru a cumpăra aşternut. După ce s-a creat stocul de aşternut, acesta va fi indicat în partea dreaptă a paginii magazinului din inventarul dvs. Vizitaţi pagina „Boxe” şi selectaţi aşternutul pe care doriţi să îl utilizaţi; puteţi selecta numai aşternutul din care aveţi o cantitate suficientă în inventarul dvs.

Atunci când cumpăraţi o boxă nouă, aceasta are aşternut conform tipului de aşternut pe care l-aţi selectat pentru utilizare în centrul dvs. de echitaţie.

Aşternutul din boxe se învecheşte cu fiecare zi de utilizare. După şapte zile, acesta va fi îndepărtat automat la actualizarea site-ului web, în fiecare zi, la 00:00. Apoi este înlocuit cu aşternut curat, dacă acesta este disponibil în inventar. Dacă nu aveţi suficient aşternut curat în inventar, boxa nu va mai avea aşternut, iar prestigiul centrului de echitaţie va scădea. Verificaţi-vă stocurile în mod regulat.

Aşternutul pe care l-aţi selectat pentru boxe afectează şi caii adăpostiţi. Într-adevăr, cu cât este mai mare calitatea aşternutului într-o boxă, cu atât mai mare va fi energia pe care o va obţine un cal şi cu atât mai puţină morala pe care o va pierde cât timp va sta acolo.

Reparaţii

Boxele ocupate se uzează cu 1% în fiecare zi Trebuie să le reparaţi înainte ca acestea să atingă uzură 100%.

O pictogramă reparer este vizibilă lângă gradul de uzură a boxei şi poate fi utilizată pentru a o repara. Costul pentru repararea unei boxe depinde de condiţiile de uzură ale boxei, de calitatea acesteia şi de îmbunătăţirile existente.

Dacă nu reparaţi o boxă, aceasta va deveni neutilizabilă atunci când atinge un grad de uzură de 100% şi va înceta să mai fie luată în calcul pentru prestigiul centrului dvs. de echitaţie. De asemenea, dacă în aceasta se afla un cal găzduit, acesta va fi evacuat. Soldul dvs. de Equus va fi apoi debitat din costurile de găzduire rămase pentru a recompensa proprietarul calului. Puteţi repara o boxă în orice moment pentru a putea adăposti din nou cai.

Rezervări

În cazul în care doriţi să salvaţi o boxă pentru caii unui anumit jucător, tot ceea ce trebuie să faceţi este să rezervaţi una sau mai multe boxe prin intermediul legăturii „rezervă boxa”.