Manualul centrului de echitaţie

Magazinul

În magazin veţi găsi tot ceea ce vă trebuie pentru operarea centrului dvs. de echitaţie, pe mai multe departamente diferite:

  • Îmbunătăţiri, de unde puteţi găsi obiecte pentru îmbunătăţirea producţiei pajiştilor dvs. sau pentru creşterea nivelului de confort al boxelor
  • Agricultură, de unde puteţi cumpăra seminţe şi fertilizatori pentru a le utiliza pe pajişti atunci când creşteţi culturi
  • Resurse, de unde puteţi cumpăra toate ingredientele necesare pentru a crea obiecte pentru operarea centrului dvs. de echitaţie. De asemenea, de aici puteţi achiziţiona aşternut pentru boxele dvs.
  • Mâncare şi Echipament, de unde puteţi cumpăra mâncare şi harnaşament pe care le puteţi oferi cailor găzduiţi în loc să le folosiţi pentru caii dvs.

Boxele, atelierele, pajiştile şi serele pot fi achiziţionate de pe pagina pe care se utilizează. Pistele de cursă şi viţeii (în funcţie de specialitatea centrului dvs. de echitaţie) sunt achiziţionaţi de pe pagina competiţiilor.

Pe pagina magazinului, puteţi consulta şi inventarul sau puteţi vinde obiecte, dacă doriţi. Totuşi, acolo nu veţi putea vinde piste de cursă, boxe, pajişti, sere sau ateliere.