Ajutor cu centrul de echitaţie

1 / Creaţi şi administraţi centrul dumneavoastră de echitaţie

> 1.1 - Generalităţi

centreequestre

Creaţi-vă şi gestionaţi-vă centrul de echitaţie pentru:

 • A primi cai adăpostiţi
 • A oferi terenuri pentru pajişti
 • A creşte multe produse
 • A crea obiecte utile pentru centrul de echitaţie şi fermele dvs. de reproducere
 • A crea şi a gestiona competiţii

Primiţi acces atunci când finalizaţi obiectivele crescătorului începător.

> 1.2 – Locaţie

La crearea Centrului dvs. de echitaţie, trebuie să selectaţi locul în care doriţi să îl stabiliţi. Există 3 locaţii posibile:
 • Pădure
 • Plajă
 • Munte
În funcţie de locaţia Centrului dvs. de echitaţie, caii dvs. adăpostiţi vor progresa mai repede atunci când fac anumite plimbări:
 • Plimbări în pădure, dacă centrul dvs. este localizat într-o pădure
 • Plimbări pe plajă, dacă centrul dvs. este localizat pe o plajă
 • Plimbări pe munte, dacă centrul dvs. este localizat pe un munte
De asemenea, locaţia fiecărui centru de echitaţie vine cu o resursă specifică pe care o puteţi obţine de la misiunile finalizate de caii dvs. adăpostiţi. Aceste resurse vă vor permite să creaţi majoritatea obiectelor vândute la magazin.
LocaţieResurse
localisationforetPădureressourceboisLemn
localisationmontagneMunteressourceferFier
localisationplagePlajăressourcesableNisip

> 1.3 – Magazinul

În magazin veţi găsi tot ceea ce vă trebuie pentru operarea centrului dvs. de echitaţie, pe mai multe departamente diferite:

 • Îmbunătăţiri unde veţi găsi obiecte care îmbunătăţesc producţia pajiştii sau care vă fac boxele mai confortabile
 • Agricultură de unde puteţi achiziţiona seminţe şi fertilizator pentru a le utiliza pe pajiştile dvs. atunci când creşteţi culturi
 • Resurse de unde puteţi achiziţiona toate ingredientele necesare pentru a crea obiectele de care aveţi nevoie pentru operarea centrului dvs. de echitaţie. De asemenea, acesta este locul de unde puteţi achiziţiona aşternut pentru boxele dvs.
 • Hrană şi Echipamente de unde puteţi achiziţiona hrană şi echipamente, pe care apoi le puteţi pune la dispoziţia cailor dvs. adăpostiţi, în loc de a le utiliza pentru caii proprii

Boxele, atelierele, pajiştile şi serele pot fi achiziţionate de pe pagina pe care se utilizează. Pistele de cursă şi viţeii (în funcţie de specialitatea centrului dvs. de echitaţie) sunt achiziţionaţi de pe pagina competiţiilor.

Pe pagina magazinului, puteţi consulta şi inventarul sau puteţi vinde obiecte, dacă doriţi. Totuşi, acolo nu veţi putea vinde piste de cursă, boxe, pajişti, sere sau ateliere.

> 1.4 – Boxe

boxa 2**

Puteţi adăposti un singur cal în fiecare boxă. Numărul de boxe pe care le puteţi achiziţiona din magazin este determinat de vechimea dvs. în Howrse, mai specific, puteţi achiziţiona o boxă pentru fiecare două zile de vechime. Totuşi, dacă le construiţi în atelierele dvs., puteţi obţine cât de multe boxe doriţi.

Există diferite boxe de dimensiuni variate. Deoarece sunt mai confortabile pentru cai, boxele mai mari oferă mai mult moral cailor adăpostiţi atunci când aceştia se trezesc.
Calitatea boxei afectează şi prestigiul centrului de echitaţie.

Aşternut

Aveţi nevoie de aşternut în boxe pentru a găzdui un cal sau un ponei. Mergeţi la magazinul centrului de echitaţie pentru a cumpăra aşternut. După ce s-a creat stocul de aşternut, acesta va fi indicat în partea dreaptă a paginii magazinului din inventarul dvs. Vizitaţi pagina „Boxe” şi selectaţi aşternutul pe care doriţi să îl utilizaţi; puteţi selecta numai aşternutul din care aveţi o cantitate suficientă în inventarul dvs.

Atunci când cumpăraţi o boxă nouă, aceasta are aşternut conform tipului de aşternut pe care l-aţi selectat pentru utilizare în centrul dvs. de echitaţie.

Aşternutul din boxe se deteriorează zilnic dacă există un cal adăpostit în boxa respectivă. După 7 zile, acesta este eliminat în mod automat în timpul actualizării zilnice a site-ului web, la 03:00, şi este înlocuit cu aşternut curat, dacă aveţi stoc suficient în inventarul dvs.. Dacă nu aveţi suficient aşternut, boxele vor rămâne fără acesta, iar prestigiul dvs. va scădea. Verificaţi-vă stocurile în mod regulat.

Aşternutul pe care l-aţi selectat pentru boxe afectează şi caii adăpostiţi. Într-adevăr, cu cât este mai mare calitatea aşternutului într-o boxă, cu atât mai mare va fi energia pe care o va obţine un cal şi cu atât mai puţină morala pe care o va pierde cât timp va sta acolo.

Reparaţii

Boxele dvs. ocupate obţin uzură de 1% în fiecare zi. Trebuie să le reparaţi înainte ca acestea să atingă uzură 100%.

O pictogramă reparer este vizibilă lângă gradul de uzură a boxei şi poate fi utilizată pentru a o repara. Costul pentru repararea unei boxe depinde de nivelul de uzură a boxei, calitatea boxei şi îmbunătăţirile disponibile în aceasta.

Dacă nu reparaţi o boxă, aceasta va deveni neutilizabilă atunci când atinge un grad de uzură de 100% şi va înceta să mai fie luată în calcul pentru prestigiul centrului dvs. de echitaţie. De asemenea, dacă în aceasta se afla un cal găzduit, acesta va fi evacuat. Soldul dvs. de Equus va fi apoi debitat din costurile de găzduire rămase pentru a recompensa proprietarul calului. Puteţi repara o boxă în orice moment pentru a putea adăposti din nou cai.

Rezervări

În cazul în care doriţi să salvaţi o boxă pentru caii unui anumit jucător, tot ceea ce trebuie să faceţi este să rezervaţi una sau mai multe boxe prin intermediul legăturii „rezervă boxa”.

> 1.5 – Pajişti

Teren pajişte medie

Veţi fi nevoit să achiziţionaţi pajişti din magazinul centrului de echitaţie. Aceste pajişti vor fi utilizate ca păşune pentru caii dvs. adăpostiţi şi pentru a dezvolta anumite activităţi agricole. Ceea ce este o sursă importantă de venit. Pajiştile vândute prin magazin au diferite suprafeţe.

Fertilitatea este esenţială, deoarece astfel se determină productivitatea recoltelor. Va conta pentru calitatea pajiştilor afișate pe pagina centrului dvs. de echitație, iar caii duşi pe o pajişte mai fertilă vor mânca mai mult nutreț. Acest lucru va avea consecinţe asupra sumelor cheltuite de proprietarii care îşi adăpostesc caii la centrul dumneavoastră de echitaţie.

Indiferent dacă alegeţi să transformaţi pajiştea într-o păşune, să o folosiţi pentru vite sau pentru a creşte culturi pe aceasta, pajiştea va pierde din fertilitate. Va trebui să o lăsaţi necultivată pentru ca aceasta să îşi recupereze fertilitatea.

Fertilitatea pajiştii creşte cu 1% pentru fiecare zi în care stă pârloagă în timpul primăverii şi toamnei, cu 3% în timpul verii şi cu 0,2% în timpul iernii. Fertilitatea terenului pârlog va creşte foarte greu pe timpul iernii.

Păşuni pentru caii adăpostiţi

Suprafaţa păşunii dvs. trebuie să fie egală cu numărul dvs. de boxe pentru a îndeplini nevoile cailor adăpostiţi în centrul dvs. de echitaţie. De exemplu, un centru cu 10 boxe trebuie să aibă o păşune cu o suprafaţă de cel puţin 10. Reţineţi că se recomandă să aveţi mai multe pajişti disponibile, pentru a le creşte sau pentru a le lăsa necultivate, pentru a permite solului să se odihnească şi să îşi restabilească fertilitatea.

Agricultură

Puteţi avea 6 pajişti pe care cresc culturi sau pe care pasc vitele în orice moment, indiferent de dimensiunea centrului de echitaţie sau de pajişte. Disponibilitatea culturilor şi producţia depind de anotimp.

Dacă aveţi o seră, puteţi semăna seminţele în orice sezon, fără alte limite decât cele ce ţin de recolta pe 6 pajişti, luând în considerare faptul că sera este considerată ca pajişte. Totuşi, în sere nu puteţi cultiva mere sau permise.

Uzura unei sere creşte cu 1% pe zi atunci când este utilizată pentru a creşte culturi.

O pictogramă reparer este vizibilă lângă gradul de uzură a serei şi poate fi utilizată pentru a o repara. Costul pentru repararea unei sere depinde de nivelul de uzură şi de dimensiunea serei. Dacă nu vă reparaţi sera, aceasta va deveni neutilizabilă atunci când atinge un grad de uzură de 100% iar cultura existentă în acel moment va fi pierdută. Puteţi repara o seră în orice moment pentru a continua utilizarea acesteia

Culturi disponibile
SeminţeAnotimp de plantareDurata de creştere a recolteiRecoltă
seminţe de morcoviSeminţe de morcoviPrimăvară 9 zile
carotte Morcov
seminţe de grâuSeminţe de grâuVară 9 zile
sonble Grâu
ressourcepaille Paie
seminţe de ovăzSeminţe de ovăzPrimăvară 11 zile
avoine Ovăz
seminţe permiseSeminţe permiseToamnă 30 zile
pass Permis
seminţe de mărSeminţe de mărToamnă Recoltă în fiecare toamnă
pomme Măr
seminţe de inSeminţe de inPrimăvară 8 zile
ressourcelin In
seminţe de lucernăSeminţe de lucernăVară 7 zile
fourrage Nutreţ

În timpul iernii, nu puteţi cultiva nimic decât dacă aveţi o seră. Dacă aveţi sera, veţi putea cultiva orice doriţi, în afară de mere şi permise.

Pentru a câştiga bani, puteţi să vă vindeţi recoltele la magazin.

De asemenea, puteţi:

 • oferi morcovi, ovăz şi nutreţ cailor dvs. adăpostiţi, pentru a primi mai mult prestigiu
 • utiliza grâu şi mere pentru a crea terciuri
 • utiliza fân şi aşternut în boxele dvs.

Pentru a începe cultivarea pajiştilor:

 • mergeţi la centrul de echitaţie şi achiziţionaţi seminţele şi fertilizatorul pe care le doriţi
 • mergeţi la pagina pajiştii
 • dacă pajiştea poate fi utilizată, faceţi clic pe „Lasă necultivat”, iar apoi pe „Cultivă recolte”
 • selectaţi seminţele şi fertilizatorul pe care le veţi utiliza pentru această pajişte
 • validaţi, iar pajiştea va începe să producă recolte!

Ţineţi minte că utilizarea fertilizatorului va reduce numărul zilelor până la maturare.

Când recolta e gata, pajiştea va rămâne pârloagă pentru a lăsa pământul să îşi revină. Apoi puteţi utiliza această pajişte pentru a cultiva din nou sau pentru a trimite caii adăpostiţi în centrul de echitaţie la păscut.

Creşterea vitelor

Puteţi creşte şi vite pe pajiştile dvs. şi le puteţi utiliza pentru a obţine piele. Numărul de pajişti pe care pot paşte vitele sau pe care puteţi creşte culturi este limitat la 6. Astfel, dacă aveţi deja 4 pajişti sau sere pe care cresc culturi în prezent, de exemplu, nu puteţi dedica mai mult de 2 pajişti pentru creşterea vitelor.

La fel ca în cazul cailor, este nevoie de un hectar pentru fiecare vită. O pajişte mică are 5 hectare şi poate susţine 5 vite.

Când creşteţi vite, puteţi obţine piele după 30 zile. Apoi pajiştea devine necultivată şi puteţi începe din nou creşterea vitelor.

Există două tipuri de vite, fiecare cu o producţie specifică de piele.

> 1.6 - Ateliere

Atelierele vă permit să creaţi toate tipurile de clădiri şi toate obiectele de care veţi avea nevoie în centrul dvs. de echitaţie sau în fermele de reproducere, cu excepţia resurselor şi a produselor de fermă. Centrul dvs. de echitaţie vine cu un atelier mic atunci când îl creaţi. Ulterior, puteţi adăuga alte ateliere, fie prin achiziţionarea lor sau prin construirea acestora în atelierele pe care le deţineţi deja.

Producţie

Numărul de ateliere pe care le puteţi utiliza simultan depinde de valoarea prestigiului centrului dvs. de echitaţie:

 • Prestigiu între 0% şi 20%: 1 atelier activ
 • Prestigiu între 20% şi 40%: 2 ateliere active
 • Prestigiu între 40% şi 60%: 3 ateliere active
 • Prestigiu între 60% şi 80%: 4 ateliere active
 • Prestigiu între 80% şi 100%: 5 ateliere active

Durata producţiei şi resursele necesare depind de obiectele pe care doriţi să le creaţi.

ProducţieResurseDurata:
box12 Boxa 1*ressourcebois Lemn x 25
ressourcesable Nisip x 25
3 ore
box16 Boxa 2**ressourcebois Lemn x 500
ressourcesable Nisip x 500
2 zile
box18 Boxa 3***ressourcebois Lemn x 2500
ressourcesable Nisip x 2500
8 zile
atelierpetit Atelier micressourcebois Lemn x 250
ressourcesable Nisip x 250
1 zi
ateliermoyen Atelier mediuressourcebois Lemn x 1250
ressourcesable Nisip x 1250
4 zile 4 ore
ateliergrand Atelier mareressourcebois Lemn x 3750
ressourcesable Nisip x 3750
12 zile 12 ore
serrepetite Seră micăressourcebois Lemn x 50
ressourcesable Nisip x 50
5 ore
serremoyenne Seră medieressourcebois Lemn x 250
ressourcesable Nisip x 250
20 ore
serregrande Seră mareressourcebois Lemn x 2000
ressourcesable Nisip x 2000
6 zile 12 ore
abreuvoir Jgheab de apăressourcefer Fier x 1500
3 zile
douche Duşressourcefer Fier x 2500
5 zile
tracteur Tractorressourcefer Fier x 2500
5 zile
auge Jgheab pentru hranăressourcefer Fier x 1500
3 zile
brideclassique1x Căpăstru clasic 1*ressourcefer Fier x 10
ressourcecuir Piele x 90
5 ore
brideclassique2x Căpăstru clasic 2**ressourcefer Fier x 20
ressourcecuir Piele x 180
10 ore
brideclassique3x Căpăstru clasic 3***ressourcefer Fier x 80
ressourcecuir Piele x 720
1 zi 16 ore
selleclassique1x Şa clasică 1*ressourcefer Fier x 20
ressourcecuir Piele x 230
12 ore
selleclassique2x Şa clasică 2**ressourcefer Fier x 40
ressourcecuir Piele x 460
1 zi
selleclassique3x Şa clasică 3***ressourcefer Fier x 160
ressourcecuir Piele x 1840
4 zile
tapisclassique1x Valtrap clasic 1*ressourcelin In x 20
10 ore
bande1x Bandaje 1*ressourcelin In x 10
5 ore
bonnet1x Capişon 1*ressourcelin In x 10
5 ore
cloches Cizme cu clopoţeiressourcecuir Piele x 500
1 zi
cravache Biciressourcecuir Piele x 1000
2 zile
eperons Pinteniressourcefer Fier x 1500
3 zile
longe Hăț ressourcecuir Piele x 1250
5 zile
crampons Ţinteressourcefer Fier x 1750
3 zile 12 ore
mash Tercisonble Grâu x 500
pomme Măr x 200
graineslin Seminţe de in x 100
12 ore
engraisk Fertilizator 1* crottin Bălegar x 200
6 ore
engraissadechir Fertilizator 2**crottin Bălegar x 400
12 ore
engraisfumier Gunoi de grajd crottin Bălegar x 600
ressourcepaille Paie x 200
1 zi 12 ore
bridewestern1x Căpăstru western 1*ressourcefer Fier x 10
ressourcecuir Piele x 90
5 ore
bridewestern2x Căpăstru western 2**ressourcefer Fier x 20
ressourcecuir Piele x 180
10 ore
bridewestern3x Căpăstru western 3***ressourcefer Fier x 80
ressourcecuir Piele x 720
1 zi 16 ore
sellewestern1x Şa western 1*ressourcefer Fier x 20
ressourcecuir Piele x 230
12 ore
sellewestern2x Şa western 2**ressourcefer Fier x 40
ressourcecuir Piele x 460
1 zi
sellewestern3x Şa western 3***ressourcefer Fier x 160
ressourcecuir Piele x 1840
4 zile
tapiswestern1x Valtrap western 1*ressourcelin In x 20
10 ore
Reparaţii

Uzura unui atelier creşte cu 1% pe zi, indiferent dacă îl utilizaţi sau nu.

O pictogramă este vizibilă lângă degradarea atelierului şi poate fi utilizată pentru a-l repara. Costul pentru repararea unui atelier depinde de dimensiunea atelierului şi de nivelul de uzură.

Dacă nu vă reparaţi un atelier, acesta va deveni neutilizabil atunci când atinge un grad de uzură de 100% iar orice producţie existentă în acel moment va fi pierdută. Puteţi repara un atelier în orice moment pentru a continua utilizarea acestuia.

2 / Faceţi ca centrul dumneavoastră de echitaţie să prospere

> 2.1 – Cai adăpostiţi

Costul adăpostirii

Centrul dvs. de echitaţie poate primi cai găzduiţi. Puteţi alege costul de găzduire pe cal pe noapte prin secţiunea de gestionare a centrului dvs. Acest cost trebuie să fie cuprins între 20 equus şi 200 equus. Totuşi, atunci când vă găzduiţi proprii cai în centrul dvs., nu plătiţi nimic iar centrul dvs. nu primeşte nimic.

Cerinţe abilităţi minime

Puteţi stabili o cerinţă minimă de abilităţi pentru caii găzduiţi la centrul dvs. Acest lucru se face prin secţiunea de gestionare a centrului dvs. de echitaţie. Numai caii cu acest set minim de abilităţi se pot înregistra în centrul dvs. Totuşi, reţineţi că acest lucru se aplică şi pentru crescătorii pentru care aţi rezervat o boxă. În cazul în care calul acestora nu îndeplineşte cerinţa minimă pe care aţi stabilit-o, aceştia nu vor putea să îşi înregistreze calul la centrul dvs.

Expirarea cazării

După ce a expirat perioada de cazare, caii adăpostiţi părăsesc centrul de echitaţie imediat după actualizarea zilnică a site-ului web, la 03:00.

Prelungirea şederii

Vizitaţi în mod regulat secţiunea dvs. de gestionare pentru noutăţi. Veţi găsi solicitări de extensii pentru găzduire de la crescătorii dvs. care au un cal găzduit la centrul dvs., şi veţi putea să acceptaţi sau să refuzaţi aceste solicitări.

Influenţa cailor adăpostiţi asupra centrului

Caii pe care îi adăpostiţi au, desigur, un impact asupra centrului dvs., în funcţie de numărul acestora, dar şi de cea mai bună abilitate a lor.

> 2.2 - Beneficii pentru caii adăpostiţi

Puteţi face diferite produse alimentare şi echipamente disponibile pentru caii dvs. găzduiţi prin biroul de gestionare a centrului dvs. de echitaţie.
Când puneţi la dispoziţie unul dintre aceste produse, caii găzduiţi le pot utiliza singuri, în mod gratuit, din inventarul dvs., pe întreaga perioadă de găzduire a acestora.
Pentru a putea face un produs disponibil pentru caii găzduiţi, trebuie să aveţi o anumită cantitate a acestuia în inventarul dvs., în funcţie de numărul de boxe pe care le deţineţi, şi să vă asiguraţi că aveţi întotdeauna stoc suficient rămas. Cantitatea minimă necesară pentru fiecare produs este indicată pe pagina dvs. de gestionare.

ObiectCantitate necesară pentru fiecare boxă
Şa clasică 1*Şa1
căpăstru clasic 1*Căpăstru1
valtrap clasic 1*Valtrap1
capişon 1*Capişon1
bandaje 1*Bandaje1
morcovMorcov15
terciTerci15
nutreţNutreţ150
ovăz Ovăz 75

De asemenea, pentru ca un obiect să apară în listele de avantaje de pe pagina de înregistrare a centrului de echitaţie, trebuie să aveţi cantitate dublă faţă de cea necesară în inventarul dvs.

> 2.3 - Îmbunătăţiri

Îmbunătăţiri ale boxelor

Pentru a creşte gradul de confort pentru caii adăpostiţi în centrul dvs. de echitaţie, puteţi achiziţiona îmbunătăţiri pe care le puteţi pune în boxele alese de dvs.:

 • jgheab de apă: când se adapă, caii care au un jgheab de apă în boxă vor primi de 4 ori mai multă energie şi mai mult moral decât caii care nu au unul.
 • duş: atunci când fac orice acţiune, caii care au un duş în boxă vor pierde cu 10% mai puţină energie decât caii care nu au un duş disponibil.

Puteţi adăuga numai un singur duş şi un singur jgheab de apă la fiecare boxă.

Oferirea duşurilor şi a jgheaburilor de apă creşte valoarea prestigiului centrului dvs. de echitaţie.

Îmbunătăţiri ale pajiştilor

Pentru a îmbunătăţi producţia culturilor şi vitelor în centrul dvs. de echitaţie, puteţi obţine îmbunătăţiri şi le puteţi adăuga la pajiştea aleasă de dvs.:

 • jgheab pentru hrană: dacă aveţi vite pe o pajişte pe care există un jgheab, vitele dvs. vor produce cu 30% mai multă piele.
 • tractor: dacă aveţi un tractor pe pajişte, producţia culturilor pe acea pajişte va creşte cu 50%

Puteţi avea numai un singur jgheab pentru hrană şi un singur tractor pe fiecare pajişte.

> 2.4 - Misiuni

lecon

Centrul dvs. de echitaţie poate oferi misiuni. Proprietarii cailor adăpostiţi în centrul dvs. de echitaţie vor decide dacă vor să accepte aceste misiuni sau nu. Acest lucru le va permite să câştige o anumită valoare de Equus pentru a primi puncte de abilităţi pentru calul lor. Această recompensă în Equus nu va fi luată de la dvs., nu veţi avea nimic de plătit.

Recompensele misiunilor depind de prestigiul cailor adăpostiţi în centrul dvs. de echitaţie. Totuşi, numărul de misiuni pe care centrul dvs. de echitaţie îl poate oferi în fiecare zi este nelimitat. Numai caii normali se iau în considerare pentru calcul.

De asemenea, oricând unul dintre caii dvs. finalizează o misiune, veţi primi o anumită valoare de Equus sau resurse, în funcţie de cea mai bună abilitate a calului respectiv. Dvs. decideţi porţiunea de misiuni care oferă Equus (lecţie) sau resurse din secţiunea de gestionare a centrului dvs. de echitaţie. Tipul de resursă obţinut depinde de locaţia centrului dvs. de echitaţie:

 • Pădure: lemn
 • Munţi: fier
 • Plajă: nisip

Reţineţi că stocul de resurse limitează cantitatea de resurse pe care o puteţi obţine din misiuni. Acest stoc se reaprovizionează zilnic, în funcție de prestigiul centrului dvs. de echitație și nu poate depăși 2000 de unități.

Atunci când unul din caii dvs. adăpostiţi finalizează o misiune care vă oferă resurse ca răsplată, aceasta se dublează dacă s-a folosit un cal de tracţiune.

> 2.5 - Competiţie

competition

Puteţi organiza competiţii în centrul dvs. de echitaţie. Atunci când la competiţiile dvs. participă cei mai buni cai de pe Howrse, prestigiul centrului dvs. creşte!

Puteţi seta parametri diferiţi pentru a determina ce cai vor avea acces la competiţia dvs.

Aveţi nevoie de 5 participanţi pentru fiecare competiţie. Competiţiile încep automat la câteva minute după încheierea înregistrărilor. Înregistrările se deschid din nou între 1 oră şi 24 ore după ce a avut loc ultimul concurs, în funcţie de tipul de competiţie. Cât timp nu există cai înregistraţi, puteţi modifica nivelul minim sau cursul competiţiei prin pagina competiţiilor din meniul centrului de echitaţie. În cazul în care competiţia dvs. nu a avut loc timp de mai mult de 5 zile, o puteţi modifica şi dacă aveţi cai înregistraţi.

Competiţii de Călărie Englezească

În cazul în care centrul de echitaţie se specializează în Călărie Englezească, puteţi organiza:

 • curse de viteză (trap sau galop)
 • competiţii cross-country
 • competiţii de sărituri
 • competiţii de dresaj

Atunci când organizaţi competiţii de teren, de sărituri şi de dresaj, înainte de înscrierea cailor, dificultatea traseelor pe care le construiţi trebuie să respecte nivelul minim de rezistenţă pentru competiţiile de teren, sărituri pentru competiţiile de sărituri şi dresaj pentru competiţiile de dresaj.

Când vă creaţi centrul de echitaţie, primiţi o mică pistă de curse pe care o puteţi utiliza pentru a programa o cursă de viteză pe zi. Ulterior puteţi achiziţiona încă una de pe pagina competiţiilor. Fiecare centru de echitaţie poate avea până la 2 piste de cursă. Pentru a câştiga un prestigiu optim, trebuie să organizaţi 2 curse şi, deci, trebuie să aveţi 2 piste de curse.

Competiţii de călărie tip western

În cazul în care centrul de echitaţie se specializează în călărie tip western, puteţi organiza:

 • competiţii de viteză printre butoaie
 • competiţii de separare a vitelor
 • competiţii de obstacole
 • competiţii de dresaj western
 • competiţii de divertisment western

Atunci când organizaţi competiţii de dresaj tip western sau de obstacole, înainte de înscrierea cailor, dificultatea traseelor pe care le construiţi trebuie să respecte nivelul minim de galop pentru competiţiile de dresaj western şi nivelul minim de dresaj pentru competiţiile de obstacole.

Organizarea unei competiţii de separare a vitelor necesită viţei atunci când creaţi sau editaţi competiţia. Când creaţi o competiţie, primiţi primul viţel gratuit. Numărul de viţei determină cerinţa minimă de rezistenţă de care au nevoie caii care se înscriu.

Competiţii pentru caii de nivel inferior

Puteţi face rezervări pentru competiţiile deschise pentru caii de nivel inferior. Competiţiile dvs. vor obţine mai mult prestigiu decât cele de acelaşi nivel şi care sunt deschise pentru toţi caii, şi veţi câştiga 500 Equus de fiecare dată când au loc competiţiile dvs. pentru caii de nivel inferior.

Caii de nivel inferior sunt caii care:

 • au mai puțin de 20 câștiguri
 • nu au abilități peste 1560
 • nu au nicio abilitate cu un potenţial genetic de peste 2200

Această valoare este recalculată în fiecare noapte.

> 2.6 - Angajaţi

Puteţi lua angajaţi în centrul dvs. de echitaţie.

Fiecare angajat oferă un bonus centrului dvs. de echitaţie în timpul în care acesta lucrează acolo. Puteţi lua mai mulţi angajaţi simultan, dar nu puteţi lua un anumit angajat de mai multe ori. Totuşi, puteţi extinde contractul unui angajat înainte ca acesta să expire.

La anumite perioade de timp, puteţi obţine diplome de expert care au durată limitată. În acest caz, toţi angajaţii existenţi în acel moment devin angajaţi experţi pe durata de valabilitate a diplomei de expert. Bonusul pe care îl oferă centrului dvs. de echitaţie este dublat.

3 / Promovaţi centrul dumneavoastră de echitaţie

> 3.1 - Pagina de profil a centrului de echitaţie

parchemin

Detaliile dvs. pot fi vizualizate de toţi jucătorii. Le puteţi vizualiza în secţiunea de gestionare a centrului dvs. Pe aceeaşi pagină puteţi crea prezentarea centrului dvs., ce va apărea conform aceluiaşi principiu ca şi prezentarea crescătorului. Vă puteţi edita prezentarea în orice moment.

Puteţi, de asemenea, vizualiza detaliile tuturor celorlalte centre apăsând pe numele acestora. În aceste detalii, puteţi compara centrul dumneavoastră cu alte centre şi astfel puteţi vedea unde trebuie să faceţi îmbunătăţiri pentru a aduce centrul dumneavoastră mai sus în clasament.

> 3.2 - Prestigiul centrului

Prestigiul centrului dvs. de echitaţie este o clasificare care îi denotă calitatea. Cu cât este mai mare prestigiul, cu atât mai mare va fi renumele centrului dvs. şi cu atât mai mult va atrage cai adăpostiţi. Asiguraţi-vă că verificaţi în mod regulat prestigiul centrului dvs., pentru a avansa în clasamente.

Acesta depinde de mulţi factori, împărţiţi pe cinci secţiuni principale.

Confortul centrului de echitaţie

Confortul centrului dvs. de echitaţie corespunde calităţii boxelor şi serviciilor pe care la puneţi la dispoziţia cailor dvs. adăpostiţi. Astfel, acesta este alcătuit din:

 • dimensiunea boxelor dvs.
 • calitatea aşternutului
 • prezenţa unui duş în boxe
 • disponibilitatea alimentelor pentru caii adăpostiţi (nutreţ, ovăz, morcov şi terci)
 • disponibilitatea echipamentelor pentru caii adăpostiţi şi calitatea acelor echipamente (valtrap, şa, căpăstru, capişon, bandaj)
Prestigiul pajiştilor

Pajiştile pe care le oferiţi cailor adăpostiţi pentru păscut trebuie să fie fertile şi suficiente ca număr.

Capacitatea centrului de echitaţie

Cu cât este mai mare centrul de echitaţie, şi cu cât găzduieşte mai mulţi cai, cu atât mai mare va fi prestigiul acestuia. Situaţia ideală este să aveţi 100 boxe (boxele suplimentare nu cresc prestigiul) şi să aveţi un grad de ocupare cel puţin 50%.

Abilităţile cailor adăpostiţi

Desigur, caii pe care îi cazaţi au un impact şi asupra prestigiului centrului dvs. de echitaţie. Cea mai bună abilitate a fiecărui cal este luată în considerare, cu excepţia cailor speciali.

Competiţii

Cele cinci competiţii pe care le poate organiza centrul dvs. au un impact asupra prestigiului total al centrului dvs. Asiguraţi-vă că verificaţi prestigiul oferit de fiecare dintre acestea.

> 3.3 - Clasamente

Clasamente centre de echitaţie podium

Centrele de echitaţie sunt necesare pentru ca jocul să funcţioneze corect. Acestea adăpostesc caii şi le permit crescătorilor să îi antreneze. Centrele sunt categorisite după 3 criterii:

 • Prestigiu
 • numărul de cai adăpostiţi
 • Cele mai populare centre de echitaţie: acest clasament este calculat pe baza numărului de vizite din partea diferiţilor jucători, în timpul zilei precedente. Nu este necesar să vizitaţi o pagină de profil de mai multe ori, o singură vizită va fi luată în considerare.
Clasamente competiţii

Pe această pagină, puteţi vizualiza clasamentul celor mai prestigioase competiţii, valoarea premiilor şi centrele organizatoare.

La aceste evenimente participă cei mai buni cai de pe Howrse.

Pentru a recompensa regularitatea, competiţiile cu un prestigiu de peste 75%, care nu sunt active mai mult de cinci zile, pierd 1% din prestigiu pentru fiecare zi după această perioadă.

> 3.4 - Rozete

Rozete centru de echitaţie

Rozetele sunt recompense pentru caii care termină primii în anumite competiţii şi vă oferă dublul în Equus! Rozetele sunt acordate numai în competiţii cu prestigiu.

Rozetele sunt o modalitate bună de a pune în evidenţă centrul dvs. de echitaţie, deoarece acestea sunt afişate pe pagina special dedicată rozetelor pentru toţi caii care le-au câştigat.

Pentru a activa rozeta dvs., trebuie doar să accesaţi pagina competiţii.

... sau consultaţi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări

Când mi-am înregistrat caii în centrul meu, cazarea a fost gratuită, deşi nu ar fi trebuit!

Cazarea este gratuită pentru proprii cai. Astfel, este normal să vedeţi „gratuit” când vă înscrieţi caii în centrul dumneavoastră. Ceilalţi jucători vor trebui să plătească pentru a-şi înscrie caii în centrul dumneavoastră.

Sus

Cum repar o boxă?

O pictogramă reparer apare lângă degradare pe pagina „Boxe”.

Sus

De ce nu pot cumpăra o boxă nouă?

Puteţi achiziţiona o boxă pentru fiecare două zile de vechime. Dacă doriţi să ştiţi cât de multe boxe poate deţine centrul dvs. de echitaţie, trebuie să împărţiţi vechimea dvs. la doi. Reţineţi că această restricţie nu se aplică pentru boxele create în ateliere.

Sus

Pot să vând o pajişte înapoi magazinului?

Nu, puteţi distruge numai pajiştea dumneavoastră, dar nu veţi primi banii înapoi.

Sus

Am lăsat pajiştea pârloagă, dar fertilitatea nu creşte. De ce?

Fertilitatea fiecărui loc lăsat pârloagă creşte cu 1% pe zi în timpul primăverii şi toamnei, 3% în timpul verii şi 0,2% în timpul iernii. Deci fertilitatea creşte puţin în timpul iernii.

Sus

Nu pot cultiva seminţele de permise. De ce?

Dacă nu puteţi creşte această plantă specială, înseamnă că nu aţi reuşit să îndepliniţi toate condiţiile necesare pentru ca aceasta să crească.

Aveţi nevoie de pajişti mari, fertilizator cu bălegar şi, desigur, 25 seminţe pentru permise. Nu uitaţi că această plantă poate fi însămânţată numai toamna, răsadurile tinere sunt sensibile atât la secetă, cât şi la îngheţ.

Sus

Competiţia mea nu se desfăşoară. Ce trebuie să fac?

Asiguraţi-vă că nivelul de dificultate este conform recompensei. Jucătorii cu cai mai buni nu îi vor înscrie pentru o competiţie în care nu vor câştiga suficienţi bani. Veţi putea ridica nivelul de dificultate după ce competiţia este organizată de mai multe ori. Nu uitaţi că o competiţie care începe modest şi creşte ulterior este mai bună decât o competiţie la care nu participă nimeni...

Sus