M-am gândit să organizez un concurs cu venirea toamnei! Am tot văzut pe paginile jucătorilor ca organizează fel de fel de concursuri cu premii mai mari si mai mici ! Eu vreau să organizez un concurs de desen ! Ca sa nu ziceți că țin cu unu dintre jucătorii veți vota si voi ! Nu puteți să vă votați creația voastră! Ca să câștigi marele premiu trebuie să strângi cel mai mare scor ! Desenul trebuie să respecte următoarele reguli trebuie  să fie desenat pe foaie ! Sa aibe numele jucătorului lanaga desen ! Desenul să fie legat de toamna si de howrse ! Desenele o să fie postate pe pagina mea iar voturile le primesc prin mesaj ! Votarea începe după înscrierea a 30 de concurenți ! Taxa de înscriere e un permis sau 500.000 equus ! 

Locul 1: 10 permise+300.000 eq + pachet Poseidon 

Locul 2 : 5 permise  + 250.000 eq + 2×orhidee neagră 

Locul 3 : 3 permise  + 150.000 eq

Locul 4 : 2 permise -100.000 eq

Locul 5  ; 2 permise 

Locul 6 : 1 permis

Salutări! Am observat că majoritatea persoanelor care zic ca nu vor să omore cai nu stiu cum sa omoare sau nu stiu cum sa confirme adresa de email ! Eu m-am gândit că ar fi bine să vă prezint pe câțiva pași cum sa omoram cai si cum sa ne activan adresa de email! Daca te-ai obosit să citești până aici înseamnă că vrei sa activezi adresa de email sau să te înveți să omori cai ! 

Primul pas ar fi ca să dăm click în colțul din parte dreapta unde apare si tricoloru tari noastre ! După ce ați dat click pe acel omuleț trebuie să vă apară ceva de genu !

f0x307.jpg

La voi în loc de colniceanu o să vă apară numele vostru ! În imaginea de mai sus puteți observa ce va apărea după ce veți da click în colțul din dreapta pe omuleți respectiv! De aici trebuie să dați pe "Cont"! După ce ați dat click pe cont o sa se încarce o pagină după încarcarea acesteia pe al treilea rând o să vedeți adresa de email! Acolo trebuie introdusa adresa de email ! După introducerea acesteia trebuie să intrați pe adresa de email! Ca să intrați pe email trebuie să intrați pe Google si sa căutați yahoo ! După introducerea adresei de yahoo trebuie să intrați în mesaje ! Ca să intrati în mesaje trebuie să urmați următori pasi !

Pasu unu ar fi ca după introducerea adresei de e-mail vi se va deschide pe pagina adresa de email! Voi trebuie să accesați plicu din partea dreapta!

33nunb9.jpg

După ce ați acesat plicu o să vă intre automat în mesaje ! După ce ați intrat în mesaje trebuie să vă uitați daca ati primit un emai de la howrse! Ca în poză de mai jos ! (Pozele le am de la sora mea Andreea )

2cgzexk.jpg

După ce ați intrat pe mesaj trebuie să găsit ca în imaginea de mai jos ! Ca să activați adresa trebuie să dați click pe "activați adresa de email " acesta este scris cu un albastru ! După ce dați click pe acel scris o să primiți un mesaj pe howrse ca ați activat adresa de email ! Imaginea cu unde trebuie să dați click e mai jos !

23r25vb.jpg

Pentru omoratu de cai e spimlu fata de confirmare adresei de e-mail !

Va trebuie 10 puncte de îmbătrânire! Cai de 30 de ani trebuie lasti cu energia sub 5℅ si după ii îmbatraniti ! După îmbătrânire calu va muri si va trebui să îl ducem în rai ! Cand calu a fost dus în rai luăm automat 1 permis ! Cai se pot omori la începutul fiecărui luni !