FyL7wNyWAAMEvp8.jpg



hello!
am descoperit acest joc în 2011, joc efectiv din 2013 și m-am oprit și reapucat de mai multe ori.
am 23 de ani și nu călăresc în viața reală, iar acest lucru nu mă pasionează deocamdată. m-am apucat de Howrse deoarece voiam să mă joc Star Stable sau Alicia Online și niciunul din aceste jocuri nu mergea pe calculatorul pe care-l aveam atunci, care avea probleme când rula YouTube. what happened next was history :D



accept toate cererile de prietenie și răspund mesajelor private. nu tratez, însă, căsuța poștală electronică de pe Howrse ca pe o mesagerie instant, deci putem face schimb de nume pe Discord, în privat. vorbesc româna și engleza fluent.
îmi e dor de perioada în care Howrse era încă popular în România și îmi pare rău că a fost desființat complet forumul. nu înțeleg decizia de a închide forumurile pe serverele mai puțin populate, fiindcă serverul oficial de Discord este populat, în mare, de comunitatea de pe International, care are încă acces la forumuri - atât la cele publice, cât și la ale centrelor de echitație.



am revenit pe joc deoarece caut hobby-uri, însă în lipsa unui obiectiv în joc (acum că forumurile și, implicit, comunitatea din RO nu mai prea există), cum ar fi creșterea unei rase, nu știu cât timp voi sta. plănuiesc să mă apuc de reprodus independent o rasă mai nouă, dar sunt deschisă și către ideea de a mă alătura unei echipe, în funcție, însă, de cât timp îmi va solicita acest lucru.



știu că am cai cu Măr de Aur frumoși fiindcă stăteam să aleg emblemele și peisajele cu grijă 8f0d73882229b1f472cf172ee2f66ad8_v1582023946.png dar au intervenit niște schimbări în joc și, până mă obișnuiesc, nu există șanse să vând ceva.



Topaz - Congelată - Xanthos